Як повідомлялося раніше, ((http://www.rivne1.tv/news/64286)(у ДТП на Рівненщині одна людина загинула, семеро травмовано)).

Учора, 24 квітня, близько 15-ї години між селами Ставок і Звіздівка Костопільського району зіткнулися два автомобілі «Mersedes-Benz Vito». Унаслідок ДТП один водій загинув, а семеро отримали тяжкі тілесні ушкодження. Усі учасники автопригоди — жителі села Злазне.

Як встановила слідчо-оперативна група, 30-річний водій, виконуючи маневр обгону, не врахував дорожньої обстановки та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем «Mersedes-Benz Vito» під керуванням 71-річного чоловіка, який загинув на місці пригоди. Його пасажира, 53-річного односельчанина, батька винуватця ДТП, водія та ще п’ятьох пасажирів іншого авто, 25-ти, 30-ти, 34-х, 36-ти, 39-ти років, із тяжкими травмами госпіталізували до Костопільської центральної районної лікарні.

Як з’ясувалося, 53-річний батько разом зі своїм знайомим вирушили на пошуки сина, який напередодні взяв без дозволу автомобіль. Не знайшовши його у рідному селі, чоловіки вирушили до сусідніх населених пунктів. Між селами Ставок і Звіздівка їхній «Mersedes» зіткнувся із автомобілем, яким і керував 30-річний чоловік.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричини смерть потерпілого, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Повідомляє відділ комунікації ГУНП в Рівне нській області

pic

pic