80 тисяч гривень – такий преміальний фонд для юних розумників та їх вчителів. У Рівненському обласному ліцеї вдесяте меценати роздавали гроші за досягнення учнів у навчанні та позакласній роботі.

«Щороку у цьому закладі продовжується традиція нагородження найкращих та найуспішніших учнів та їх наставників. Це спонукає ліцеїстів учитися, а педагогів – вчити»,- зауважив заступник начальника управління освіти і науки Рівне нської ОДА Олег Пекарський.

Цьогоріч 132 грошові премії отримали старшокласники навчального закладу. Увесь преміальний фонд - спонсорські та меценатські кошти.

Освітяни та меценати урочисто нагородили 113 ліцеїстів (минулоріч - 69). Старшокласники посіли 72 призові місця на обласному етапі олімпіад з базових дисциплін та 34 - обласному етапі конкурсу-захисту науково- дослідницьких робіт МАН. Крім цього, учні здобули 8 призових місць на IV етапі Всеукраїнських олімпіад та 4 місць та ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу – захисту МАН, 8 призових місць на обласному етапі Всеукраїнських турнірів, 5 призових місць на обласному етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика.

Крім ліцеїстів, грошові винагороди отримали і 33 вчителя навчального закладу, не без допомоги яких діти досягли перемог.

Про це повідомили у прес-службі управління освіти і науки Рівне нської ОДА.

pic