Ремонт ніяк не закінчується? Тоді фотографуйте його! Телеканал "Рівне 1" та спецпроект "ПрофіБуд" дарували корисні та цінні призи за світлини незавершених квартирних ремонтів. Чимало рівнян взяли участь у фотоконкурсі. Однак, перемогли лише четверо. За якими критеріями та хто переміг - далі у сюжеті.

Унікальна програма про сучасний та якісний ремонт у програмі "ПрофіБуд" на Першому місцевому все більше набуває прихильності серед рівнян. Нещодавно ведучі популярного спецпроекту провели фотоконкурс на "Ремонт від ПрофіБуд". Зізнаються обирали переможця довго, адже учасників багато і всі варті перемоги.

Також є переможець за оригінальний підпис під фото. Його обрав один із партнерів конкурсу. А вже сьогодні, фіналісти отримали цінні подарунки. Один із таких постійний глядач Максим Полховський. Зізнається - завжди бере участь у конкурсах від улюбленого проекту. Цього разу переміг. Отримав подарунковий сертифікат на безкоштовне встановлення віконних провітрювачів.

Ще одна щасливиця конкурсу від "ПрофіБуд"- мама 3-х дітей. Зізнається, досі не вірить у свою перемогу. Надзвичайно рада, що отримали саме керамічну електропанель.

Рівнян Роман постійний глядач телеканалу "Рівне 1". Відправивши фото незавершеного ремонту набрав чималу кількість переглядів. У подарунок отримав сертифікат на тисячу гривень на придбання будь-яких шпалер від партнерів проекту.

Це вже не перший конкурс, який дарує корисні подарунки своїм глядачам. Ведучі програми зазначають - попереду ще більше цікавих конкурсів та цінних подарунків.