За добу до поліції надійшло 31 повідомлення про скоєння крадіжок. За 26 фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До поліції повідомив 59-річний житель села Орлівка Сарненського району, що невідомі особи з його будинку викрали п’ять найменувань золотих виробів. Зловмисник проник до оселі, віджавши пластикове вікно. Оперативники встановили, що крадіжку скоїв 54-річний житель Черкаської області. Поліцейські чоловіка затримали, він перебуває ізоляторі тимчасового тримання.

Із письмовою заявою до правоохоронців звернувся 42-річний житель села Олександрія Рівне нського району та повідомив, що невідомі особи із його деревообробного господарства, яке знаходиться у селі Волошки, викрали комплектуючі запчастини до автомобіля марки «ЗІЛ» та металобрухту. Працівники карного розшуку встановили, що крадіжку скоїли 29-річний місцевий мешканець, та 25-річний житель села Свяття. Триває досудове розслідування.

До Дубенського відділу поліції повідомила 36-річна місцева жителька, що за місцем проживання виявила відсутність мобільного телефону, зарядного пристрою та кишенькового WI-FI роутера. Оперативники встановили, що крадіжку скоїв місцевий неповнолітній.

Працівники карного розшуку Гощанського відділення поліції встановили, що крадіжку грошових коштів у сумі 900 гривень із незамкнутого будинку 51-річного жителя села Бабин скоїв 30-річний місцевий мешканець. Проводиться досудове розслідування. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області