У Рівненській області під час толоки впорядкували понад 550 гектарів прибудинкових територій, прибрали газони та висадили квіти на площі більше 253 тисяч квадратних метрів. Також встановили 8 нових та відремонтували понад півтисячі дитячих майданчики.

Такі масштабні прибирання відбулися в рамках щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля». Про це повідомили фахівці департаменту ЖКГ, енергетики та енергоефективності Рівне нської облдержадміністрації. Водночас, в області ліквідовано більше півтисячі несанкціонованих сміттєзвалищ, вивезено 4,5 кубічних метрів побутових відходів, висаджено 18 тисяч дерев та 10 тисяч кущів.

Тим часом держслужбовці Рівного займалися прибиранням п'ятьох об'єктів – Пагорба Слави та прилеглої до нього паркової зони, скверів Ювілейний і Пляжний, біля палацу Дітей та молоді, на схилі біля будівлі облдержадміністрації.

Загалом у Дні благоустрою територій населених пунктів області взяли участь понад три тисячі колективів підприємств, організацій та установ, а також громадськість. Загалом в суботнику взяло участь більше 90 тисяч людей.