Вже більш ніж півроку він бореться за життя, а лікарі говорять вижив дивом. 22-річний рівненчанин Андрій Барабаш переніс вісім операцій, попереду ще щонайменше п'ять. У жовтні минулого року чоловік пораючись по господарству потрапив у комбайн. Він втратив багато крові, йому ампутували ногу, комбайн зачепив і статеві органи. Нині щоб наблизитись до нормального життя Андрію потрібно зробити чергову операцію, її вартість близько 25 тисяч гривень. Однак заощадження родини вже давно вичерпані, надія на небайдужих людей.

Після нещасного випадку минуло вже більш ніж півроку. Нині мешканець села Заріцьк Рівне нського району Андрій Барабаш пересувається на милицях. Кукса ноги загоїлась, не дає нормально жити часткова ампутація статевих органів, -розповідає мама Андрія Юлія.

На рахунку чоловіка вже 8 операцій. Чергову і чи не найважливішу мають зробити після Великодня. В столиці в військовому госпіталі українські лікарі готові взятися за відновлення статевих органів Андрія.

Однак, передувати оперативним втручанням має збір коштів. Сума для родини не підйомна, адже перебуваючи навіть удома щодня Андрій потребує антибіотиків та знеболювального.

Через постійний нестерпний біль Андрій не пам'ятає, коли нормально спав вночі. А родина докладає усіх зусиль, щоб зібрати необхідну суму.

Рідні звертаються до усіх, кому небайдужа доля Андрія та хто може допомогти хлопцю повернутись до нормального життя. Телефон мами та реквізити банківського рахунку ви зараз бачите на своїх екранах.

ПриватБанк Номер рахунку: 29244825509100 МФО 305299 ЄДПРОУ 14360570

Номер картки 5168 7573 0222 2338 На ім'я Левченко Юлія

Телефон мами хлопця 097 844 35 38