Захисникам Батьківщини теж потрібне свято. Так вирішили вихованці підліткового клубу "Юність", а тому прикрасили одну з рівненських військових частин писанками. Як школярам вдалося прикрасити суворі будні воїнів, та чим особливі саме їхні писанки - дивіться у сюжеті.

Національна символіка, кумедні чоловічки зі зброєю і традиційні орнаменти на великодніх писанках - таку оздобу тепер можна побачити на деревах, що ростуть в одній з військових частин Рівного. Так підлітковий клуб "Юність" вирішив створити військовослужбовцям святковий настрій напередодні найбільшого християнського свята Великодня. Один з вихованців клубу розповідає: форми під писанки виготовлені з дерева, їх допоміг вирізати викладач. А малюнки на писанки вигадували самі, - хизується хлопчик.

Керівник підліткового клубу розповідає: його вихованці постійно готують до релігійних та всеукраїнських святкувань різноманітні акції. Так вони нещодавно з подарунками навідували військовослужбовців у Клеванському військовому госпіталі. Сьогодні ж - завітали до військової частини.

Підполковник Віктор Коляда розповідає: радо прийняли пропозицію юних майстрів прикрасити військову частину.

Акція "Допомога Армії - Великдень" - не остання у планах вихованців та керівників клубу "Юність", адже вони впевнені: саме перед такими духовними святами не варто забувати про тих, хто дбає про нашу безпеку.