Завдяки благодійному проекту Першого місцевого "Подаруй дитині радість Великодня", організованому спільно з недільною школою Свято-Покровського кафедрального собору за підтримки мецената Олександра Нестерука сьогодні відчув наближення великого свята 15-річний Владик Лебедєв зі Здолбунова. Понад 4 роки хлопчик хворіє на важку і рідкісну недугу, але тепер отримав шанс на одужання.

Більшість свого життя 15-річний Владик Лебедєв проводить у лікарняному ліжку. Нині може пересуватися лише за допомогою візочка. У хлопчика тяжка і рідкісна хвороба - синдром Чарга-Стросса.

Після третього інсульту, із осені Влад ще не був надворі. Мама не може самотужки спустити його у візочку з третього поверху. Нині подали заявку на інший візочок, із яким зможуть впоратися, поки чекають відповіді. Однак, навіть прикутий хворобою до ліжка, хлопчик сумлінно навчається.

Минулого літа Владові пощастило: він кілька місяців провів удома і на ногах. Побував на дитячій залізниці і під враженням написав справжній посібник для усіх, хто хоче здобувати там професії.

У Влада є лише мама, яка нині не може працювати. На двох отримують близько 3-х тисяч пенсії, щомісяця лише на ліки витрачають від 6-ти до 8-ми тисяч. Це коли стан стабільний. Під час загострення - не менше 30-ти тисяч. Нині, перед Великоднем мама Алла полегшено зітхає: найближчим часом зможе про кошти не турбуватися. Чималу суму зібрали на благодійному ярмарку, організованому телеканалом Рівне 1. Значний внесок зробив ще й Олександр Нестерук. Обіцяє і надалі сім'ю Лебедєвих у біді не залишити.

Влад із мамою щиро дякують усім, хто відгукнувся на їхню біду. Особливий привіт шлють вихованцям недільної школи Покровського собору, які взяли активну участь у благодійному ярмарку.

У хлопчика є всі шанси на здійснення його дитячих мрій. Лікарі переконують: одужання можливе, однак потрібне лікування за кордоном. А це дуже великі кошти, які мама Алла не зможе зібрати без допомоги небайдужих.

Усі, хто хоче допомогти Владу Лебедєву в одужанні, можуть переказувати кошти на картковий рахунок його мами, вказаний на екрані.

4149 4978 6275 2617 у РФ ПАТ "ПриватБанк", отримувач Лебедєва Алла Ростиславівна