На території Рівненської області впродовж цього тижня працівниками сервісних центрів № 5641 та № 5642 спільно з фахівцями НДЕКЦ МВС, виявлено три автомобіля, які перебували на території України з порушенням норм діючого законодавства.

Таким чином, співробітники територіального сервісного центру №5641 м.Рівне під час укладання договору купівлі-продажу виявили автомобіль, що розшукується в м.Києві. Крім того, в ТСЦ №5642 в м.Дубно під час дослідження, яке було проведене за письмовою заявою громадянина, встановлено, що частина маркувальної площадки автомобіля ВАЗ 2109 вварена в номерну панель "кустарним" способом.

Вже наступного дня, в той же сервісний центр звернувся мешканець Радивилова для перереєстрації автомобіля марки "volkswagen golf". В ході перевірки транспортного засобу, за наявними обліками НАІС, встановлено, що автомобіль з ідентичним номером кузова зареєстровано в Одеській області.

За даними фактами зібрано первинні матеріали, які передано працівникам відповідних територіальних підрозділів Національної поліції. Оскільки останнім часом на Рівне нщині почастішали випадки виявлення автомобілів-двійників та порушників, РСЦ МВС в Рівне нській області радить під час купівлі автомобіля ретельно перевіряти усі документи, технічний стан, а також звертатись за консультацією до територіальних сервісних центрів МВС.

Повідомляє прес-служба регіонального сервісного центру МВС в Рівне нській області

pic