У Рівному майже 50% жителів отримують субсидії.

Опалювальний сезон у місті завершився ще 4 квітня. В кінці місяця рівнянам вже зробили деякі перерахунки платежів і повідомлення розішлють разом з платіжками за комунальні послуги у травні.

Як повідомили в управлінні праці та соціального захисту населення Рівне нського міськвиконкому, завершився і опалювальний сезон, і в травні закінчується дія субсидій у тих рівнян, хто оформив їх рік тому. Щоб усі 42 тисячі заявників не звертались особисто, то перерахунок субсидій робитимуть автоматично, без звернень громадян - працівники управління самі зроблять потрібні запити. Розмір субсидій буде вказано вже у червневих повідомленнях.

Як наголосили в управлінні праці та соцзахисту, оскільки опалювальний сезон закінчився, то може змінитись розмір субсидій. Це пояснюють тим, що на літній період не надаватимуть окремих комунальних послуг (те ж теплопостачання). Може бути таке, що на літній період субсидія буде 0. У таких випадках рівнянам доведеться платити повну вартість комунальних послуг. Про все рівнянам стане відомо із отриманих платіжок.