Через кілька днів рівненські ліві, як завжди, понесуть вінки на Театральну площу, до капітальної стели героїв, на котрій бронзовими літерами написані прізвища переважно представників етносу, в двадцятій за ліком війні з котрим, ((http://www.rivne1.tv/news/64707)(в ніч на Великдень загинув ось цей, світлий у всіх відношеннях, 21-річний хлопець-воїн)), НАШ герой.

Тут дбайливо доглянута клумба з квітами. За якусь сотню метрів, на перехресті з вул. 16 Липня, є інша, бляшана, дешева, стела героїв Майдану та АТО. На клумбі перед цією стелою всохли всі кілька десятків висаджених кущів троянд (які прибрали лише нещодавно).

Ймовірно, прізвище цього, НАШОГО, героя, невдовзі з'явиться на цій, бляшаній, стелі. Хоч певності в цьому немає, бо міські чиновники не знайшли необхідним на 3-й день Великодня зустріти "вантаж+200" з тілом НАШОГО героя. Його зустрічали шоковані прості рівняни і журналісти, тамуючи сльози на очах.

Мало ймовірно, що рівненські чиновники ініціюватимуть перейменування вулиці, досі названої прізвищем урожженця якої-небудь Калуги, іменем Романа Свіржевського, НАШОГО героя. Може, допоможемо їм це зробити?

До теми: Рівне нщина зустріла загиблого воїна "живим коридором" та на колінах [ЕКСКЛЮЗИВ, ВІДЕО, ФОТО]

Рівне нщина прощається із загиблим 21-річним воїном Романом Свіржевським [ФОТО]