Аматорський Кубок Рівного з гірського велосипеду та любителі велоспорту власноруч беруться за створення байк-парку у нашому місті.

На ділянці, яку виділила міська влада між стадіоном «Авангард» та р. Устею, ще влітку 2015 р. з’явився нескладний памп-трек, а цьогоріч він доповниться більш серйозною трасою для занять справжніх любителів екстриму, повідомляють організатори.

Байк-парк у Рівному буде унікальний тим, що процес його створення та майбутнього використання – абсолютно відкритий, і до нього долучаються всі охочі. Ним займаються не суто професіонали чи закрита маргінальна група, а звичайні рівняни, велосипедисти, за сприяння влади та організацій міста. Більше того, він розташований просто у центрі Рівного, тож навчання велотрюкам та удосконалення спортивних навичок будуть доступними для багатьох.

У суботу, 07 травня, о 10:00 год. техніка сформує основний рельєф, а з 13:00 год. велолюбителі власноруч створюватимуть необхідні фігури.

28 травня, коли Рівне відзначатиме Велодень, відбудеться відкриття першого в Україні громадського байк-парку. У рамках презентації заплановане змагання велосипедистів на оновленому памп-треці.

Запрошуємо громадськість міста, представників ЗМІ та усіх зацікавлених особисто стати свідками створення першого в Україні громадського байк-парку та його відкриття. Деталі – у мережі Фейсбук.