У Рівному на київській, 26 в під'їзді не тільки чисто та охайно. На стінах цвітуть соняшники, на листках примостилися комахи, а у гіллі дерев — гнізда та птахи. Такий під'їздний фольклор до вподоби не тільки мешканцям але й міській владі.

Напівзруйновані сходи, тріщини на стінах, розбиті світильники, так виглядає під'їзд у більшості багатоквартирних будинків Рівного. Вазони на підвіконні, дерева, гнізда й птахи у гіллі. Ці кадри не з телепередачі про ремонт. Так виглядає під'їзд на Київській, 26. І працювали тут не відомі дизайнери, а самі мешканці. Ініціативу подали власники квартир на дев'ятому поверсі. На них почали рівнятися сусіди.

Ініціативних рівнян підтримує депутат Рівного Сергій Одарченко. І пропонує нагородити таких сотнею тисяч гривень із міського бюджету.

Інший депутат пропонує гроші віддати рівнянам, які лише збираються робити ремонт. Ідея сподобалася керівнику Рівного. Обіцяє обдумати пропозиції народних обранців. Місцеві чиновники сподіваються, що підтримка подібних ініціатив приживеться у Рівному. І соняшники у під'їздах розцвітуть в усіх багатоповерхівках. Тетяна Коваль, Олександр Ковтунець. Новини Рівного.