Новини Рівного. Відео on-line. Все про телекомпанію - Телеканал «Рівне 1»
33001 Україна, Рівне Петра Могили, 28 Г
096-11-400-11 info@rivne1.tv

5   основних   переваг
голлівудської   засмаги



Ви мрієте приголомшливо виглядати, ніби нещодавно повернулися із заморського відпочинку? Прагнете надати шкірі ніжного бронзового відтінку без шкоди для здоров’я? Хочете зберегти молодість, красу й пружність шкіри до глибокої старості? Ми впевнені, що цього хоче кожна жінка.


Прекрасним інструментом для виконання всіх ваших вище зазначених бажань є голлівудська засмага.


Саме секретами й невідомими фактами про цей новий революційний метод засмаги з нами поділилася досвідчений майстер Юлія Ковальчук.


Із назви цього методу нам уже зрозуміло, що він прийшов до нас із США. Інститут Здоров'я і Краси, відомий у всьому світі своїми досягненнями в сфері штучної засмаги, розробив новий революційний метод, який дозволяє засмагати легко, безпечно й красиво.




5 основних причин використовувати голлівудську засмагу:

1. Безпечність засмаги. Ваша шкіра чутлива до сонячної засмаги, або ж страждає від відвідання солярію. Лікарі не рекомендують Вам приймати сонячні ванни? У такому випадку найкращим варіантом для Вас є голлівудська засмага. Проблеми зі шкірою, які виникають у Вас після звичайної засмаги, полишать Вас після використання голлівудської засмаги. Спрей-бронзатор не має медичних протипоказань, не викликає абсолютно ніяких побічних ефектів. Підходить для будь-якого типу шкіри: Не пересушує її, чудово взаємодіє з проблемною, жирною і пористої шкірою, вирівнює невеликі дефекти, має ефект легкого ліфтингу.

2. Компоненти рослинного походження, що містяться в спреї, захищають шкіру від передчасного старіння, роблять її пружною і еластичною. Потужний комплекс вітамінів А, В, С, Е, Д, що входить до складу лосьйону, також захищає шкіру від вільних радикалів, сповільнює старіння клітин.

3. Після нанесення спрею-бронзатору засмага в солярії або на сонці не лише не протипоказана, а, й навпаки, його якість значно покращується!

4. Спрей-бронзатор, на відміну від інших засобів моментального засмаги, не фарбує волосся і нігті через відсутність у спреї барвників. Якщо спрей потрапить на одяг, його легко відіпрати під струменем води.

5. Спрей має вишуканий аромат, миттєво вбирається шкірою, швидко висихає, залишаючи на шкірі тільки рівний, гарний колір засмаги без розводів.

6. Розкішна бронзова засмага з‘являється впродовж 8-12 годин, максимальний відтінок досягається через 24 години. Засмага тримається від 10 до 14 днів, в залежності від типу і стану шкіри.




Звісно, у Вас виникло запитання:

Як без ультрафіолету утворюється засмага?



Засмага потрібного відтінку утворюється завдяки комплексу ДНА - натуральному пігменту рослинного походження з цукрової тростини, який, проникаючи в роговий шар епідермісу, вступає в реакцію з амінокислотами шкіри і сприяє виробленню меланоідов (речовини, схожої на меланін, що викликає потемніння шкіри).

Тому ефект красивої бронзової засмаги досягається не за рахунок простого фарбування шкіри, а завдяки природному процесу вироблення меланіну і його потемніння. ДНА не проникає в глибокі шари шкіри, не забиває пори, гіпоалергенний, тому не завдає шкірі абсолютно жодної шкоди.






Як підготуватись до процедури?

Ніякої спеціальної підготовки не потрібно. Потрібно лише перед сеансом прийняти душ із скрабом, щоб зняти шар відмерлих клітин. Таким Ви зможете продовжити ефект від засмаги на декілька днів.

А найкращим варіантом для Вас буде звернутись за кваліфікованою консультацією та наданням професійних послуг. Адже відтепер засмагнути по-голівудськи можна й у Рівному.

Майстер Юлія Ковальчук втілить у реальність ваші мрії про миттєву засмагу.

Звертайтесь за телефоном: (097)-869-74-41

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: