В Інтернет-мережі з’явився сайт новоствореної Радивилівської об’єднаної територіальної громади Рівненської області.

Радивилівська міська об’єднана громада запустила у роботу власний інтернет сайт

На сайті є такі головні розділи: «Офіційні документи», «Корисні посилання», «Історична довідка», «Керівництво», «Регуляторна діяльність», «Депутати», «Публічна інформація», «Запобігання корупції», «Державні закупівля», «Містобудівна документація», «Новини», «Фотогалерея», «Картка громади». Власне кажучи, започаткували цей інформаційний вісник ще в Радивилівській міськраді старого формату, однак тепер він набуває нового значення і має шанс здобути більш широку читацьку аудиторію за рахунок громад сіл чотирьох колишніх сільрад, які разом з міською і створили об’єднану громаду.

Редакція сайту планує оперативно висвітлювати всі події, якими живуть місто Радивилів і села, в обговорювати проблеми, які потребують уваги депутатського корпусу, та й усіх радивилівців – жителів територіальної громади. Це має посприяти утвердженню демократичних засад її існування і життєдіяльності.

Матеріали сайту можна переглядати однією з 7-ми мов (із зрозуміли вадами комп’ютерного перекладу тексту), щоправда, при перемиканні на іншу мову повернутися назад до української треба ще вміти, знайшовши вгорі сторінки малопомітну кнопку «Показати оригінал». Є можливість виводити на екран тексти збільшеними шрифтами – для зручності читання.

Вже працюють усі розділи та рубрики сайту. Розміщена інформація про депутатів, міського голову, офіційні документи та корисні посилання. Наповнена і фотогалерея.

Адреса сайту: radyvylivrada.gov.ua.

Про це повідомив Офіс реформ в Рівне нській області, АМУ.