Тільки задумайтеся - весілля в лісі! Де ви не тільки поєднаєте свої долі, а ще й поєднаєтеся з природою. Ця незвичайна ідея сподобається нареченому з нареченою, які люблять природу і активний відпочинок на свіжому повітрі. Проте, перш ніж, влаштувати церемонію - вам необхідно знати всі переваги та недоліки проведення весілля на природі, аби передбачити всі дрібниці, та зробити день весілля казковим та незабутнім.

Весілля у лісі. Що може бути оригінальнішим? На таке весілля можна вбратися лісовою феєю, або середньовічною принцесою - все залежить тільки від вашої фантазії.

Одягатися краще під тематику весілля, а з тематичним оформленням в лісі - проблеми виникнути не повинні.

Ось декілька ідей для оформлення весілля:



весілля в лісі

Кольорові стрічки. Романтичною прикрасою весілля стануть тонкі кольорові стрічки, закріплені на гілках і стовбурах дерев. При невеличкому вітрі - стрічки будуть майоріти, створюючи легку святкову атмосферу.

Ароматичні свічки. Свічки - не тільки красивий декор для весілля, але і корисна річ: на природі, напевно, важко буде уникнути набридливих комах, а ароматне освітлення допоможе їх відігнати.

Паперові або ниткові ліхтарики. Цей красивий варіант освітлення весілля чудово підійде для вечора - затишне, м'яке світло створить приємну атмосферу під час урочистості. Квіти. При оформленні лісового весілля молодятам не доведеться замовляти букети з квіткових магазинів - на території лісу вийде зібрати прекрасні квіти, щоб декорувати стіл, зробити квіткові вінки.

Гірлянди. Гірлянди можуть бути різних кольорів та форм. Такий атрибут стане родзинкою декору.

Шишки. Шишки можуть слугувати як підставки для розсадження карток і як милих прикрас весільного столу.

Посуд. Не варто забувати, що під час виїзної весілля дорогий кришталевий посуд буде не дуже доречним. Для лісу підійдуть дерев'яні блюдця або керамічні тарілки.

Стіл. Найбільше для такого весілля підійде дерев'яний нелакований стіл, деревина якого не виглядає дуже доглянуто і «по-домашньому». Повинно створюватися враження, що для нього зовсім недавно зрубали дерева, а потім наспіх з'єднали колоди цвяхами.

Весілля в лісі - це сама по собі цікава задумка. Ви можете не прикладати особливих зусиль і отримати красиві фотографії. Казкові дерева з товстими віковими стовбурами, ніжні березові гаї і зарості хвойника - все це робить фотографії яскравими і барвистими.



організувати весілля в лісі

Переваги

Спілкування з природою. Свято на свіжому повітрі чудово відбивається на настрої, самопочутті і здоров'ї в цілому. Заспокійлива аура лісу допоможе відволіктися та забути про повсякденні турботи, про яких постійно нагадує шум великого міста.

Оригінальність весілля. Зараз, подібні весілля тільки набирають популярність, тому у молодят є відмінна можливість бути одними з перших, хто влаштує це чудове дійство.

Незвичайний сюжет весілля. Лісове свято - привід не тільки зібратися з гостями, щоб випити за щастя-здоров'я молодят, але і шанс реалізувати таке свято, яке назавжди запам'ятається усім присутнім.

Краса. На тлі навколишньої природи гості з молодими подружжям можуть влаштувати цікаву фотосесію.



весілля в лісі

Недоліки

Одним з головних недоліків всіх святкувань на відкритому повітрі є погода, адже навіть найточніший синоптичний прогноз не може передбачити всі її примхи. Аби дощ не зіпсував ваш важливий день, варто подбати про все заздалегідь; і якщо влаштувати церемонію та бенкет поблизу туристичної бази не завжди є можливість, то передбачити криті навіси на випадок непогоди не так вже й важко;

Зіпсувати лісове весілля може і спека. Добре, якщо ви влаштовуєте свято у густому лісі – крони дерев захистять від пекучого сонця. А от якщо ви обрали місцем одруження, скажімо, сосновий лісок, варто подбати також про шатра над столами гостей і наречених. У таку погоду краще користуватись послугами перевіреної кейтерингової компанії, яка подбає про свіжість страв;

Не так вже й легко обрати насправді хороше місце для святкування у лісі: по-перше, воно має бути рівним, по-друге, знаходитись не дуже далеко від дороги, аби молодятам, гостям та обслуговуючому персоналу було зручно туди діставатись. Чудово підійде не надто віддалена галявина;

Ще однією проблемою організації весіль у лісі є електрика, адже без неї не обійдеться жодне святкування. Тому варто заздалегідь подбати про достатньо потужні генератори, які забезпечать безперебійну роботу холодильників, освітлення та музичної апаратури;

Часом комахи псують навіть прості пікніки у лісі, не кажучи вже про весілля. Аби мошки, комарі та мухи не заважали святу, старайтесь обирати місце подалі від водойм та боліт, а також не забувайте про фумігатори та ароматичні палички, які відлякають непроханих гостей.