Одружитися на повітряній кулі. Таке свято точно запам'ятається вам на все життя: буде про що розповідати онукам довгими зимовими вечорами. Проте, варто розглянути плюси і мінуси такого варіанту проведення весілля, аби нічого не зіпсувало найщасливіший день у вашому житті.

Для одруження найчастіше використовують кошик на 12 осіб. Так що при бажанні можна “прихопити” із собою батьків, свідків або близьких друзів. Як правило, все обговорюється заздалегідь, і до приїзду молодят куля вже готова. Кулю, також можна прикрасити бантами, квітами, стрічками і т. д.

Бюджетний варіант проведення весілля на кулі – використання його в прив’язаному режимі. Такий аеростат кріпиться до землі і піднімається на висоту до 30 метрів. Час – 5 хвилин. За годину в такому режимі можна покатати близько 30 осіб.



весілля на повітряній кулі

Як вибрати місце

Вибираючи місце для роботи кулі врахуйте, що воно має бути мінімум 30х30 метрів, не мати проводів, будинків і дерев.

Якщо ви візьмете з собою в політ фотографа або відеооператора, то вам гарантовані фото і відео неземної краси. Де ще в нашому місті можна зробити фотографії з висоти пташиного польоту? Це буде найбільш незабутня і романтична фотосесія у вашому житті.



одружитися на повітряній кулі

Мінуси

Наречені або гості можуть боятися висоти. В такому випадку доведеться придумати щось інше, інакше свято буде просто зіпсоване. По-друге - на висоті досить холодно, так що доведеться подумати про теплі речі, в першу чергу слід «утеплити» наречену. По-третє - це досить дорогий захід, хоча, повірте, абсолютно незабутній.



розпис на повітряні кулі