Стрілки для очей роблять ваш погляд виразнішим та чіткішим. Проте, неправильно обрана форма стрілок може зіпсувати весь макіяж. Яка форма стрілок личитиме вам, - читайте далі.

Котячий погляд

Цей вид стрілок є найбільш поширеним. В цьому випадку очі необхідно повністю окреслити, а стрілки кінчиками малювати вгору. В результаті очі здаються трохи розкосими. Такий образ ідеально підходить жінкам очей круглої форми.

Для того щоб візуально збільшити очі, намалюйте стрілку не з куточка, а десь із середини повіки. Це дозволить візуально зробити очі більше. Посилити ефект можна, намалювавши тонкі лінії до самого куточка повіки олівцем білого кольору. При необхідності зменшити розміри очей і наблизити їх візуально можна, наносячи стрілки в куточок нижньої повіки. Однак варто зазначити, що цей варіант підходить не для всіх. Так що, перш ніж відправитися на вулицю, постарайтеся заздалегідь випробувати кожен з видів стрілок.



стрілки для очей

Стрілки-невидимки

Юним дівчатам, що не використовують багато косметики, можна малювати стрілки-невидимки. Вони наносяться між віями рідким підведенням або олівцем, шляхом створення точкового малюнка.

Пам’ятайте, що ці точки з’єднувати між собою не можна, інакше створений ефект буде зіпсований. Після нанесення точок війки слід акуратно пофарбувати тушшю і додати блиск для губ. У підсумку вийде досить зворушливий і милий образ ніжної леді. А ще стрілки-невидимки дозволяють створити враження, наче у вас надзвичайно густі вії і зовсім немає косметики.

Якщо у вас виникли складнощі з тим, який вид стрілок вибрати, то найкраще скористатися традиційним їх видом, коли кінчик двох стрілок змикається, а контур очей має вигляд чітко окресленим. Цей вид макіяжу підходить навіть для роботи. Однак надто зловживати ним не варто.



стрілки для очей

Стрілки з роздвоєними кінчиками

Цей вид стрілок ідеальний для вечірок. Тут верхній кінець повинен спрямовуватися вгору, а нижній йти майже рівно. Стрілки з роздвоєними кінчиками мають одну особливість, яка полягає в тому, що для їх створення потрібна велика старанність і хороша координація рухів. Потрібно багато тренуватися. Якщо ви будете робити все правильно, то стрілки на очах будуть виглядати просто ідеально, а ваш погляд стане пронизливим і захопливим.



обрати стрілки для очей

Потовщені стрілки

Схожі на класичні, але є більш вираженими. Виконується такий мейк-ап за допомогою фломастера або олівця. Так стрілка малюється уздовж росту вій, виводиться за зовнішній край і доповнюється декількома штрихами для створення розширення.

Обирайте форму стрілок, яка личитиме саме вам, аби завжди мати виразний погляд.