За минулу добу до поліції надійшло 51 повідомлення про скоєння крадіжок. За 27 фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Дубенського відділу поліції повідомила 27-річна дубенчанка, що невідома особа скоїла крадіжку велосипеда, якого залишив без нагляду її син поблизу під’їду по місцю проживання. Поліцейські встановили, що крадіжку скоїв 36-річний місцевий мешканець. Правоохоронці велосипед вилучили та проводять досудове розслідування.

Із письмовою заявою до Костопільських правоохоронців звернувся 53-річний житель села Данчиміст та повідомив, що з підсобного приміщення його господарства було викрадено бензопилу та ліхтарик. Оперативники встановили, що крадіжку скоїв 19-річний місцевий мешканець. Поліцейські викрадене майно вилучили та повернули власнику.

Працівники карного розшуку Рівне нського районного відділення поліції встановили, що крадіжку мобільного телефону 25-річної рівнянки скоїв 24-річний житель села Карпилівка Рівне нського району. Дівчина саме їхала у маршрутному таксі у напрямку Клеваня, коли зловмисник поцупив телефон. Поліцейські телефон вилучили та проводять досудове розслідування. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області