Щоб запобігти виникненню пожеж та їх трагічних наслідків, покращити стан протипожежного захисту житлового фонду та навчити населення елементарним правилам пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, співробітники підрозділів Головного управління ДСНС у Рівненській області проводять рейдові відпрацювання населених пунктів.

Так, 24 травня працівники Рокитнівського районного сектору ГУ ДСНС та 10-ї державної пожежно-рятувальної частини, провели профілактично - роз’яснювальну роботу з мешканцями села Сновидовичі. Рятувальники нагадали як дорослим, так і дітям про необхідність бути пильними при використанні відкритого вогню, газового обладнання та електроприладів, навели приклади останніх пожеж в районі та області і причини їх виникнення.

Окремо офіцери Служби порятунку «101» звернули увагу селян на суворе дотримання правил пожежної безпеки при спалюванні сухостою і залишків рослинності на відкритій місцевості, а також правил безпечного поводження на воді та при виявлені підозрілих предметів.

Під час рейду громадянам було вручено листівки, плакати та пам'ятки з основними правилами пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності.

Повідомляє Рокитнівський районний сектор ГУ ДСНС України у Рівне нській області.

pic

pic