Амбітні, молоді, завзяті та талановиті - саме така молодь отримала іменні стипендії від директора Першого Місцевого Віктора Данилова. На що витратили гроші стипендіатки, як практика на телеканалі дозволила визначитися з майбутнім професійним вибором, та які враження лишилися від медійної кухні телеканалу "Рівне 1" - дивіться у сюжеті.

Прочитала оголошення на сайті, надіслала ідею телепрограми - і тут закрутилося! Так розповідає про свою участь у стипендійній програмі директора телерадіокомпанії "Рівне 1" Віктора Данилова студентка Вікторія Полюхович. Трьох місяців вистачило, аби дівчина остаточно визначилася з майбутньою професією. Телевізійні зйомки, наповнення сайту, спілкування з професіоналами - цей досвід дівчина вважає неоціненним.

Інна Боровець - ще одна стипендіатка. Першу грошову винагороду витратила на підручник із журналістики. Побачивши процес творення телебачення зсередини, дівчина тепер точно може сказати, яким повинен бути професійний журналіст.

Засновник незалежної преси у Рівному Віктор Данилов називає стипендійну програму своєрідною авантюрою. Адже не кожен телеканал готовий узяти у свій колектив молоді та ще недосвідчені кадри. Однак у такій практиці вбачає користь не лише для студенток, а й для самого телеканалу.

Після тримісячної важкої, проте без сумніву незабутньої, круговерті в телевізійному просторі дівчата упевнені: Перший Місцевий - це місце, де не лише працюють професіонали, а де роблять професіоналів.