Завершився Чемпіонат міста Рівного з волейболу серед чоловічих команд в залік Спартакіади міста 2016 року серед КФК. Змагання відбувалися в двох підгрупах: 1 підгрупа – «ВНЗ 1-2 рівнів акредитації, заклади профтехосвіти», 2 підгрупа «ВНЗ 3-4 рівнів акредитації, підприємства, організації, аматорські колективи».

Змагання тривали протягом травня 2016 року в спортивних залах Рівне нського державного гуманітарного університету, Національного університету водного господарства та природокористування, Рівне нського автотранспортного коледжу та Вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі.

Всього в змаганнях взяли участь 19 команд, це понад 200 учасників. В підсумку у підгрупі «ВНЗ 1-2 рр.а., заклади профтехосвіти» 1 місце здобула команда Технічного коледжу НУВГП, 2 місце здобула команда – Училище поліції, 3 місце – ВПУ№1.

У підгрупі «ВНЗ 3-4 рівнів акредитації, підприємства, організації, аматорські колективи» чемпіоном міста Рівного з волейболу 2016 року стала команда Національного університету водного господарства та природокористування, яка у фінальній зустрічі з рахунком (3-2 «по партіям») здолала команду з Міжнародного економіко-гуманітарного університету ім. ак. С.Дем’янчука.

Третє місце за аматорським колективом «Патріот», який у матчі за бронзу з рахунком (2-0 «по партіям») переміг команду з РДГУ.

pic

pic

pic

pic

pic