Упродовж декількох днів юні рівненські футболісти будуть змагатися за звання чемпіона. В останній день травня розпочався восьмий "Кубок майбутніх чемпіонів". Які сюрпризи приготували організатори та на що націлені маленькі гравці - далі у сюжеті.

8-річний Сашко - наймолодший на рівненському стадіоні. На старших дітлахів дивиться сміливо, бо ж тут вони рівні - усі разом боротимуться за перемогу у турнірі з футболу «Кубок майбутніх чемпіонів 2016 року». Учасники, а це учні молодших класів рівненських шкіл, спочатку уважно слухали організаторів, пізніше - настанови тренерів. Сашко розповідає: футболом займається вже два роки. І це йому дуже подобається.

Цей турнір проводять уже восьмий рік поспіль. Таку спортивну традицію Рівного добре знають та поважають і у інших містах.

Аби отримати бажаний кубок, командам доведеться зіграти декілька матчів, в яких один тайм буде тривати - 15 хв. Хто стане переможцем стане відомо вже за два тижні. Наразі хтось вже розпочав боротьбу, а хтось поки що вболіває на трибунах.