2467 жителів міста Рівне задекларували172,7 мільйонів гривень доходів цьогоріч. У той час як сплатити в бюджет визначено 6,7 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб та 1,1 мільйон гривень військового збору. Про це  повідомила начальник управління податків і зборів з фізичних осіб ДПІ у м.Рівному Головного управління ДФС у Рівненській області Лариса Кривохиж.

2467 жителів міста Рівне задекларували172,7 мільйонів гривень доходів цьогоріч. У той час як сплатити в бюджет визначено  6,7 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб та 1,1 мільйон гривень військового збору. Про це  повідомила начальник управління податків і зборів з фізичних осіб ДПІ у м.Рівному Головного управління ДФС у Рівне нській області Лариса Кривохиж.

Із загальної кількості декларантів громадянами, які зобов’язані задекларувати отримані доходи, було подано 1767декларацій. Найактивніше декларували доходи ті рівняни, які отримували у минулому році доходи у вигляді спадщини, подарунків (подано 365 декларацій), доходи від продажу нерухомого і рухомого майна ( 291 декларація), іноземні доходи (154 декларації), від  здачі  в оренду майна ( 94 декларації).

Правом на податкову знижку скористались 700 жителів обласного центру. Їм буде повернуто майже мільйон гривень. До слова, 285 краянам вже відшкодовано більше 360 тисяч гривень податкової знижки.

Тим, хто не подав декларацію вчасно, теж можна відзвітуватися про минулорічні доходи, але при цьому сплативши відповідні фінансові санкції, як це передбачено нормами Податкового кодексу у зв’язку з несвоєчасним поданням такої декларації.