Воїни світла, або ж просто - волонтери. Слово, що неухильно увійшло в лексикон кожного українця. У той час, коли усі втомилися від війни, вони продовжують невтомно допомагати, бо ж наші хлопці на Сході чекають. Як збирали посилку рівненські "Воїни світла" - детальніше дивіться у сюжеті.

У посилці для наших захисників на Сході рівненські "Воїни світла" поклали не лише куплене, а й виготовлене власноруч. Та ще й з фірмовими етикетками.

Усе це згодом опиниться у найгарячіших точках АТО, на передовій. Кажуть, що зараз хлопці найбільше потребують саме харчів, однак просять - домашнє.

Тут і дівчата не цураються піднімати важкі ящики з харчами. Саме жіночі руки надають лад у цих пакунках.

Під час пакування під'їхав рівнянин Ярослав. З собою привіз іменну посилку. Це один зі спосіб передати "своїм" на Сході те, що вони так нині потребують.

Для "Воїнів світла" це вже буденна справа - бути надійним тилом українських воїнів тоді, коли війна уже виснажила усю країну. Чому? - Бо нашим хлопцям досі треба поміч. Кажуть: найприємніше у цій справі - телефонні дзвінки зі словами вдячності від українських захисників.