6 червня у селищі Млинів відбудеться виїзний семінар на тему: «Реформа місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні».

Захід проводитиметься Рівне нським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій спільно з фахівцями Офісу реформ та у співпраці з управлінням освіти і науки Рівне нської обласної державної адміністрації, Млинівською районною радою та Млинівською районною державною адміністрацією.

До участі запрошені сільські голови та депутати сільських рад Млинівського району, голови постійних комісій Млинівської районної ради, керівники структурних підрозділів Млинівської райдержадміністрації, директори шкіл району.

Захід розпочнеться о10.30 за адресою: смт. Млинів, вул. Народна, 1, сесійна зала Млинівської районної ради (ІІІ поверх).

На тему «Реформа місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні» із учасниками виїзного семінару спілкуватимуться, зокрема, Алла Черній, в.о. директора Центру, депутат Рівне нської обласної ради, голова постійної комісії з питань гуманітарної політики; Тетяна Грещук, виконавчий директор регіонального відділення Асоціації міст України в Рівне нській області; Василь Курилас, координатор експертів регіонального відділення Асоціації міст України в Рівне нській області, директор Рівне нського обласного контактного центру; Людмила Кушнер, регіональний консультант з питань бюджету Асоціації міст України, повідомляє прес-служба облради.