Нову пожежну частину відкрили у селі Сварицевичі Дубровицького району.

Тепер безпеку мешканців сільради, а це понад 2 тисячі людей, оберігатиме команда вогнеборців.

- Обласна влада постійно підтримує контакти з Державною службою з надзвичайних ситуацій, адже під час будь-яких аварій та надзвичайних подій ми співпрацюємо та разом надаємо допомогу нашим громадянам. Тому і надалі облдержадміністрація разом з районними ланками докладатиме максимум зусиль для вирішення нагальних проблем у сфері забезпечення надійного захисту населення і територій від пожеж та надзвичайних пригод, - зазначив перший заступник голови Рівне нської облдержадміністрації Юрій Приварський.

Потому делегація у складі представників столичної та обласної служби ДСНС, народного депутата України та керівництва ОДА завітала до села Дібрівськ Зарічненського району.

Місцевій владі передали повністю оновлений фахівцями аварійно-рятувального загону ГУ ДСНС пожежний автомобіль на базі ЗІЛ-131 та бойовий одяг із шоломами. Також вони відвідали 14-ту державну пожежно-рятувальну частину у Дубровиці, де вручили колективу рятувальників новий сучасний захисний одяг та побутову техніку, повідомляє Рівне нська ОДА.