Трагедія сталась близько 23-ї години, у неділю 5 червня, на кільцевій дорозі міста Люблін. Водій мікроавтобуса "Fiat", на рівненських номерах, рухаючись в напрямку Варшави не впорався з керуванням.

Як пише сайт "ВСЕ", за попередньою інформацією, через пошкодження шин мікроавтобус різко "кинуло" праворуч і він врізався з металевий бар’єр. Після цього від його відкинуло на дорогу та перекинуло від удару. Інший водій, який рухався на позашляховику "Honda" за мікроавтобусом, не зміг уникнути зіткнення та протаранив "Fiat".

На місце аварії приїхали карети швидкої допомоги, пожежники та поліція. В результаті ДТП троє пасажирів мікроавтобуса загинули на місці, ще п’ятеро отримали травми та були доправлені до лікарні. Також отримали травми й троє людей, які знаходились в автомобілі "Honda". Один з них – з дуже важкими травмами.

Водії обох транспортних засобів обійшлись без важких травм. Як повідомляє польський сайт "lublin112.pl", результати алкотесту засвідчили відсутність алкоголю в крові обох водіїв. В результаті аварії рух на цій трасі, в напрямку Варшави, було зупинено на п’ять годин. Поки що немає інформації про постраждалих і чи є серед них рівняни.