За попередніми даними, рівненська журналістка Вікторія Мамотюк і її колега, які потрапили в ДТП на трасі "Київ-Чоп" у лікарні з переломами. Зараз вони проходять обстеження і вся інформація встановлюється.

Лікарі діагностували у потерпілих легкої та середньої важкості травми, множинні садни. У лікарів є підозри про перелом у жінки гомілкової кістки та струс головоного мозку.Заглом життю людей нічого не загрожує.

Нагадаємо, під Мукачевом сталося жахлива ДТП. Там, у лобовому зіткненні двох авто загинуло 2 людини. Зіткнулися лоб в лоб Лада Пріора чорного кольору та джип Хонда стального кольору. Попередньо, аварія сталася під час обгону, але хто саме робив маневр, наразі експерти не беруться казати. Удар був такої сили, що авто марки Лада винесло на узбіччя, над відбійником. Водій та пасажир Лади загинули на місці. 2-х осіб з Хонди госпіталізували у лікарню з численними травмами.

Попередньо, Лада рухалася з боку Кольчина у бік Мукачева, Хонда - на зустріч. За попередньою інформацією Mukachevo.net, у ДТП загинув місцевий підприємець, мешканець села Кольчино, і його колега-водій.

pic

pic