(*З роками наші оселі наповнюються різними речами, починаючи від потрібних побутових і закінчуючи дрібничками декору.*) (*Проте, чи знаєте Ви, що є речі, які приносять біду, нещастя та забирають нашу енергію?*) Тому, давайте очищати свою оселю разом.

Багато людей полюбляють статуетки різних птахів, але на жаль, вони приносять невдачу.

Картини із зображеннями некомфортними для зору порушують душевний спокій та погіршують пам'ять.

Морські мушлі, які багато з нас любить привозити в якості сувенірів з півдня, на жаль, теж приносять нещастя, так як призводять до погіршення роботи судин і серця.

Небажані подарунки. Якщо ви відчуваєте, що подарунок вам не до душі, швидше за все він наділений поганою енергетикою. Тому, краще від нього позбутися.

Посуд із тріщинами втрачає енергетичну цілісність і, відповідно, знижує енергетичну цінність їжі або робить її зовсім негативною. Їсти або пити з такого посуду - тільки шкодити собі.

Також старе взуття потрібно викидати, а не складати в шафки, так як вони притягують до їх власника біди і наклепи.

Віник в будинку завжди символізує гроші, але і тут є свої нюанси. Користуватися старим, стертим віником - значить, накликати розорення або довге безгрошів'я. Підмітати підлогу ввечері за прикметою означає вимітати гроші з дому - достатку не буде. Тому споконвіку підлоги підмітали в першій половині дня.

Живі рослини, стебла яких увивають стіни (крім винограду), мають властивість притягувати до господарів будинку різноманітні хвороби.

Ножі, залишені на столі на ніч, акумулюють негативну енергію і притягують всяку нечисть, яка, отримуючи енергетичне підживлення від цього ножа, надовго залишається в будинку, порушуючи сон, спокій і затишок домочадців. Такими ж властивостями володіють ножі з обламаними або вищербленими лезами. Їх не треба намагатися привести в порядок, а слід потайки закопати в землю.