В ефірі ((http://www.rivne1.tv/news/66866)(Першого місцевого)) Алла Кучер фактично зізналася, що тендерні кошти, призначені на психологічну реабілітацію учасників АТО, були частково витрачені на інші потреби, як от комунальні платежі та витрати на майбутнє.

«Є відповідний штат працівників, є комунальні послуги, в нас дуже енергоємний заклад, є комунальні послуги, є витрати, які передбачені на заробітну плату, є податок, який сплачується на землю, є податок, який сплачується на споруди, є також витрати майбутніх періодів», - каже директор санаторію Алла Кучер.

Разом з тим, пані Алла відмовилася назвати імена тих, хто пройшов реабілітацію у її закладі, а також прізвища персоналу та волонтерів, які ніби-то працювали з військовими. Журналістка Інна Білецька у програмі «Телемайдан. Запит на зміни» повідомила, що за її інформацією ні в СБУ, ні у фінінспекцію не надійшло жодних даних, на які реабілітаційні заходи і для кого витратили понад мільйон гривень у таборі «Джерельце».

«Якихось щасливих учасників АТО, які пройшли цю реабілітацію, вживу я не бачила. Тобто жодну людину, яка розказала б, як це відбувалося», - каже Інна Білецька.

Нагадаємо, приблизно місяць тому рівненська волонтерка Діана Гордійчук звинуватила Аллу Кучер у незаконній розтраті 1 мільйона 77 тисяч гривень. За словами п. Діани, замість психологічної реабілітації на банківські картки деяких учасників АТО надійшло 1,5 тисячі гривень.

Загалом, психологічну реабілітацію мало б пройти 198 атовців.