Міські та селищні голови відвідали Острожець, де відбувся практикум Асоціації міст України за підтримки проекту ПУЛЬС на тему Антикорупційного законодавства.

Організатори підготували практикум "Актуальні питання виконання норм антикорупційного законодавства посадовими особами органів місцевого самоврядування. Врегулювання конфлікту інтересів в місцевому самоврядуванні".

Очільникам міст та селищ розповіли про зміни до антикорупційного законодавства та актуальні питання його виконання посадовими особами місцевого самоврядування. Розповіли про роботу по запобіганню корупції в органах місцевого самоврядування, а також надали рекомендації особам, уповноваженим на виконання функцій місцевого самоврядування. Особливу увагу приділили - новій системі декларування доходів.

Неабияку увагу приділили поняттю - конфлікт інтересів в місцевому самоврядуванні і способи його врегулювання. Так виглядала перша частина практикуму – теоретична. По обіді гостям показали, як працюють підприємства та соціальні заклади (школа, садочок, спорткомплекс) в Острожці.

Селищний голова Острожця Олег Пархомей переконаний – співпраця з підприємцями дає лише позитивні результати, та можливість підтримувати та розвивати громаду, повідомляє Офіс реформ в Рівне нській області, Асоціації міст України, в рамках проекту ПУЛЬС.

pic