(*Всі люди особливі та унікальні по-своєму. Так і в кожного народу є свої традиції, забобони і ,звісно ж, прикмети. Ви можете не вірити в них, але цікаво довідатися, що ж це за повір’я.*)

Греція. Перевернене підошвою нагору взуття передвіщає щось недобре.

Англія. Неприпустимо розкривати парасольку на порозі свого будинку -це призиває у будинок смерть. Зустріти чорну кішку - вважається удачею, а листівка з її зображенням - побажання добра!

pic

Ірландія. Пролити ненароком трохи віскі вважається гарною прикметою, адже раніше саме так ірландці піддобрювали своїх богів!

Італія. Щастя в будинок прийде до італійця, що почує, як чхає кішка. А птах, що влетів у вікно, - це поганий знак.

Китай. Китайці вірять, що в кожному вінику живе дух, що спричиняє крайню обережність при поводженні із цим предметом. Найстрашніше, - це вдарити когось віником, що рівносильно багаторічному прокляттю. Сміття з будинку вимітають без особливого бажання тому що разом зі сміттям з будинку вимітається статок.

Японія. Одні з гірших знамень у домашньому побуті: палички, які застромили в рис і подушка, спрямована на північ. У будинку на ніч завжди завішується дзеркало й ніколи не намагаються заглянути в нього в темний час доби при виключеному світлі! У ранкові години жоден японець, якщо він дорожить своєю безсмертною душею, не прихлопне павука.

Шотландія. Не рекомендується опиратися об кромку розкритих дверей!

Ісландія. В Ісландії на кут обіднього стола ніколи не посадять холостяка, оскільки в цьому випадку не чекати радостей сімейного життя ще сім років.

Нігерія. У Нігерії існує безліч подібних марновірств із Китаєм! Так, нігерієць не стане підмітати будинок увечері, тільки ранком, але от після відходу гостей підлогу треба підмести обов'язково! А якщо чоловік одержить удар віником, то він неодмінно втратить свою чоловічу силу. Але від цього є «протиотрута»: потрібно схопити ту ж мітлу й ударити у відповідь у семиразовому розмірі!