Рівне претендує на статус велосипедної столиці. Бо ж навіть дошкільнята уже пересіли на двоколісні, аби поборотися за призові місця на змаганнях "Великі перегони". І хоч навіть переможені отримали солодкі призи, та це не зменшило прагнення учасників до головних нагород. Як маленькі рівняни популяризують велосипедний спорт серед містян - дивіться у сюжеті.

Міський парк зібрав безліч малечі, яка проводить літні безтурботні дні на велосипедах і вже готова поборотися за першість на двоколісних. "Великі перегони" у Рівному проводять лише вдруге, та для Ярослава це вже традиція. Минулого року він став переможцем, тож і цього року приїхав за лаврами. Однак побачивши камеру, Ярослав знітився.

Тато Ярослава залюбки підтримує хлопчика перед відповідальною гонкою, бо ж вважає, що такі захоплення сина лише йому на користь.

Начальник Управління у справах сім'ї, молоді та спорту переконаний: організували захід, бо ж велоспорт - це не лише сучасно, а й здорово!

Сигнал до старту, велосипедний шолом, порядковий номер учасника - все як у справжніх велозмаганнях! У когось майже професійний транспорт, а хтось долає дистанцію навіть без педалей. Та для дітлахів нині - головне позитивні емоції від перших у житті перемог.