Це сталося в Рокитному, ще в минулому році. Нападника затримали, зараз справа знаходиться в апеляційному суді Рівненської області. Батьки загиблого Дмитра досі не можуть дочекатися рішення Феміди, за їхніми словами, сторона захисту навмисне затягує справу. З чого все розпочалося, пригадує мати хлопця.

Здавалося б така штовханина ніякого продовження мати не буде, але вже на наступний день, 24 річний Сергій, увірвався до станції технічного обслуговування де Дмитро допомагав дядьку та почав бити хлопця кулаками по голові. На місце прибули медики, але їм не залишалося нічого іншого лише як констатувати смерть 20-річного хлопця. Тоді Сергія суд першої інстанції засудив на 7 років.

В суді журналістам поспілкуватися з самим підозрюваним не вдалося, адже його не привезли на засідання. Зараз він знаходиться в СІЗО. Також в залі не було рідних Сергія.

Рідні загиблого кажуть – це вже третє перенесене засідання. На цей раз розгляд справи відклали так як двоє з суддів із колегії у відрядженні.

Із самим адвокатом Сергія поспілкуватися теж не вдалося. На камеру справу коментувати він відмовився. Стратегію опонентів пояснив захисник потерпілої сторони.