Відкритий кубок зі спідвею до Дня молоді Рівне прийматиме вже наступного тижня. 28 червня на мототрек вийдуть гонщинки з шести країн. Серед них імениті, добре відомі рівнянам, і молоді. Змагатимуться за спеціальний кубок присвячений 30-річчю перемоги Ігоря Марка у молодіжному чемпіонаті Європи 86-го року. Чекатимуть вболівальників і інші сюрпризи. Які - далі у сюжеті.

У День конституції рівняни знову зможуть насолодитися яскравим видовищем. Цього дня гонщики з шести країн вийдуть на трек, аби визначити кращого. Оскільки 29 червня відомому рівненському гонщику Ігорю Марку виповнилося б 51 рік, перед змаганнями на рівнян чекає сюрприз.

Окрім того глядачі матимуть нагоду поспілкуватися з учасниками змагань.

Україну представлять Станіслав Мельничук, Віталій Лисак, Максим Росощук, Марко Левішин та Володимир Омельян. У 20 заїздах під час турніру визначать чотирьох найкращих гонщиків. Трійко найкращих за результатами заїздів отримають кубки, а переможець супер фіналу присвячений 30-річчю перемоги Ігоря Марка у молодіжному чемпіонаті Європи 86-го року - спеціальний скляний кубок.