Гроші будуть спрямовані на реалізацію енергоефективних заходів. Вони можуть бути впроваджені в 30-40 комунальних закладах.

А саме, в загальноосвітніх школах, спортивних, музичних школах, медичних установах, дошкільних закладах м. Рівне , з середнім терміном окупності 4-12 років.

Довідково: Виконавчий комітет Рівне нської міської ради отримав дозвіл на участь у спільному з Європейським інвестиційним банком проекті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України», загальна вартість якого становить 400 млн. євро. Ініціативу було підтримано депутатським корпусом міської ради під час чергового сесійного засідання, яке відбулось 16 червня 2016 року.

Відповідно до прийнятого рішення, Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій уповноважененаправляти необхідні документи для участі у проекті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України».

В рамках вищезазначеного проекту в м. Рівне планується реалізація субпроекту «Впровадження енергозбереження в закладах та установах, що належать до комунальної власності м. Рівне », вартістю близько 5,5 млн.євро.