Виснажлива та кропітка праця, підготовки до дефіле та конкурсу талантів, репетиції з ранку і до пізньої ночі. Дівчатка-конкурсантки цьогорічного, шостого обласного фестивалю краси і талантів "Перлинка Рівного -2016" намагалися якомога краще представити себе у кожному із завдань.

Блиск головних прикрас фестивалю, усмішки та дефіле минулорічних преможниць. Саме так зустрічали глядачів фестивалю "Перлинка Рівного 2016 "у залі міського будинку культури. Ведучими шоу були володарки гран-прі та головної корони минулого року. Перше дефіле маленьких красунь було із обов"язковим атрибутом - новим брендом Рівного. А ось вихід в українському вбранні освоювали і мами дівчаток, котрі так само нервували перед виходом на сцену.

Я рівнянка і я цим пишаюсь - головний меседж цьогорічного конкурсу Моя фантазія. Саме успішні компанії та організації роблять наше місто найкращим. Зокрема таким є і Перший місцевий, презентацію котрого втілювала учасниця Лілія Молінська, а допомагав їй у цьому головний оператор телекомпанії Рівне 1.

Конкурс талантів, щоденники фестивалю та вихід у вечірніх сукнях - всі етапи пройдено, і наступає довгоочікуваний момент - оголошення рішення журі та визначення головної переможниці.

Дівчинка радіє, та навіть стоячи у короні та з дипломом і досі не вірить у своє щастя.

Розчулили емоції та щира радість дітей режисера та засновницю фестивалю.

Телеверсію "Перлинки Рівного -2016 " очікуйте в ефірі Рівне 1 вже цього тижня, у суботу другого та неділю третього липня.