За вихідні на Рівненщині потонуло п'ять осіб. Усі загиблі – молоді чоловіки віком від 19 до 36 років. Відомо, що напередодні ці люди вживали алкоголь та опинилися у воді у нетверезому стані. Про це повідомляє ((http://www.unn.com.ua/uk/news/1582439-za-vikhidni-potonulo-pyat-osib-na-rivnenschini)(УНН)) з посиланням на прес-службу управління ДСНС у Рівненській області.

Зокрема, річці Стир у Володимирецькому районі в суботу потонув молодий хлопець. За даними рідних, пішов на водойму села Мульчиці освіжитися у спекотний день. Але на берег вже не повернувся. Діставали тіло хлопця місцеві жителі. Загиблому було 19 років. Рятувальники кажуть, що найвірогідніше він не впорався зі стрімкою течією.

У той же день сталася трагедія в Острозькому районі. Як повідомили у прес-службі, у селі Межиричі 36-річний чоловік разом зі своєю співмешканкою повертався від друзів і вирішив скупатися у ставку. Пірнув і зник під водою. Зниклого у водоймі шукали водолази. Селянина дістали мертвим.

Водолази отримали сигнал і про утоплення в Демидівському районі. У річці Стир втопився хлопець із Луцька, йому 19 років.

У Дубенському районі після бійки в ставку опинився хлопець. Очевидці повідомили рідних, які звернулися до рятувальників. Але зарадити біді це вже не допомогло. 20-річний хлопець на дні водойми вже був мертвий. Хоча на тілі ознак насильницької смерті у хлопця не було, випадком зацікавилися і в поліції.

У Рівному теж не обійшлося без летальних випадків на воді. На Басівкутському озері відпочиваючі знайшли тіло людини неподалік берега. Тіло людини сюди віднесла течія та вітер. Найвірогідніше загиблий чоловік пробув у воді щонайменше кілька днів. Поліцейські вже ідентифікували особу покійного.

За яких обставин він загинув мають розібратися слідчі. За фактом навмисного убивства правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження.