Сьогодні людство святкує оригінальне свято. Як ми знаємо, усі чоловіки, без винятків, хочуть мати вірну і люблячу дружину.

До прикладу, відомий жінколюб Олександр Мєшков сформулював «П'ять вірних ознак того, що дружина вам зраджує» .

1. Ваша дружина з «пишної» господині стала раптом красунею-моделлю, без звичних для неї господарських звичок. При тому, у неї нова зачіска, палкий погляд, манікюр, педикюр, нові нижня білизна. Усе! Беріться за голову!

2. Відмовляє вам у близькості: «Голова болить, втомилася, відчепися, завтра, післязавтра, мені не можна. Від тебе смердить!». Шукайте чоловіка!

3. Затримується на роботі. Роботи багато? Ага! Знаємо ми цю роботу! Самі затримувалися!

4. У вихідні вона іде до подруги, на курси, фітнес, у бібліотеку, планетарій, на шопінг. І тут знаємо! Самі на риболовлю ходимо!

5. З'явилися дорогі цяцьки, з роботи приносить квіти, нові дорогі парфуми. Це ж при її зарплаті! Негайно перевірте шафу, балкон і під ліжком!

А якщо серйозно, то мудрому чоловікові варто цінувати свою дружину, піклуватися про неї, і як винагороду ви отримаєте любов і вірність.

Проведіть сьогоднішній вечір разом з коханою дружиною, зробіть їй приємний сюрприз, підніміть настрій - і ваша сім'я стане ще міцніше.

Джерело: bloknot