Знову настала спека! Стовпчик термометра неухильно піднімається. Кожен рівнянин має своє дієві методи від спеки. Лікарі ж радять уникати прямих сонячних променів. Як же правильно рятуватися від високої температури повітря та які методи найдієвіші.

Рятуватися від спеки рівняни звикли передусім холодною водою та морозивом. Хоча медики в один голос радять, пити все таки гарячі напої. Що стосується перебування на сонці, то його потрібно обмежити. Щоб уникнути погіршення здоров'я внаслідок високої температури повітря влітку, лікарі радять дотримуватися певних рекомендацій.

А такого помічника в літку, як кондиціонер, медики радять уникати.

Людям з хронічними захворюваннями, особливо серцево-судинними, краще заздалегідь вдатися до медикаментозної підтримки організму напередодні випробувань погодою, наголошують лікарі. Тривале перебування на сонці може призвести до серйозних наслідків.

В свою чергу, рівняни сонячним променям тільки радіють. Стараються чим більше часу проводити на свіжому повітрі, щоправда біля водойм.

Отож головне дотримуватися порад, не зловживати перебуванням на сонці. І тоді жарке літо принесе вам тільки одне задоволення.