Народний клуб "Верес" переміг львівські "Карпати". Ще кілька років тому рівненські вболівальники про таке могли тільки мріяти. Проте вже зараз це стало цілковитою реальністю. І хоча гра була товариська проте це аж ніяк не применшує звитягу футболістів "Вересу".

На легендарному стадіоні "Україна" у Львові народний клуб "Верес" грав вперше з часу свого відродження. І вперше переміг місцеві "Карпати". Незважаючи на спеку, суперники доволі активно розпочали гру. Гості із перших хвилин матчу продемонстрували свою націленість на боротьбу із вищим за рангом суперником. А у середині першого тайму рівняни відкрили рахунок. Після розіграшу рівнянами штрафного удару господарі зуміли відбитися. Втім, пропустили другу хвилю атаки, яку уникнувши офсайду точним ударом завершив новачок Народного Клубу Сергій Борзенко.

До речі, матч проти «Карпат» Сергій Борзенко, розпочав із капітанською пов’язкою.

До перерви «Верес» міг забити і вдруге. Ростислав Волошинович виконав швидкісних забіг по флангу і видав хорошу передачу на Ігоря Сікорського. Втім, той замешкався з ударом і втратив гольову нагоду. Після перерви Володимир Мазяр повністю змінив склад своєї команди. Природньо, що більш активно в атаці діяли господарі, яким потрібно було відігруватися. Але забити бодай гол у ворота НК «Верес» гравці «Карпат» так і не зуміли.

Вже після матчу з "Карпатами" рівняни провели ще один контрольний поєдинок. У ньому "Верес" переміг стрийську "Скалу" з рахунком 6:0.