30-річний житель села Лозки Володимирецького району потрапив у лікарню з колото-різаною раною грудної клітки. Медикам чоловік повідомив, що впав на арматуру, приховавши, що насправді його поранив викруткою його друг автослюсар, якому потерпілий віддав своє авто на ремонт.

35-річний мешканець селища Рафалівка допомагав ремонтувати автомобіль своєму товаришу із сусіднього села. Оскільки ремонт затягнувся, 30-річний клієнт 29 червня близько обіду прийшов розібратися, коли ж автівка зможе їхати. Бесіда тривала за чаркою, до якої долучився ще один знайомий. Однак згодом вона переросла у конфлікт, під час якого власник авто вдарив в обличчя своєму другу та залишив його обійстя. Та через деякий час разом з оковитою повернувся миритися. Та вже після другого застілля, близько шостої вечора, автослюсар двічі вдарив викруткою у груди свого товариша.

Поранений зумів дійти до найближчого помешкання, звідки господарі викликали швидку медичну допомогу. Лікарі госпіталізували потерпілого у хірургічне відділення Володимирецької центральної районної лікарні, де було проведено оперативне втручання. Наразі його стан стабільно тяжкий. У закладі хворий не розповів правду, повідомивши, що з власної необережності впав на металеву арматуру. Тож таку інформацію лікарі повідомили працівникам поліції.

Оперативники карного розшуку Володимирецького відділення поліції з’ясували, що до скоєного злочину може бути причетний 35-річний житель Рафалівки.

«За цим фактом відкрито кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, — повідомив заступник начальника ГУНП в Рівне нській області – начальник кримінальної поліції Сергій Волков. — У ході досудового розслідування правоохоронці з’ясовуватимуть усі обставини та деталі скоєного злочину, адже наразі покази потерпілого і зловмисника різняться».

До слова, обоє чоловіків вже перебували на лаві підсудних. Потерпілий відсидів у колонії за скоєння грабежу та шахрайство, а його кривдник отримав умовний термін за нанесення тілесних ушкоджень.

Тепер за скоєне відповідно до санкції статті чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

pic