1 000 000 $, 215 000 $, 40 000 $ — ціни найдорожчих парфумів у всьому світі. У чому ж цінність такого задоволення?

За інформацією сайту Цікаво знати, третє місце займає аромат Guerlain Idylle Baccarat - Lux Edition. Один флакон коштує 40 000 $ або 30 000 €.

pic

Відомий Будинок Baccarat втілив ідеї дизайнера в життя і створив неймовірно красиву упаковку у вигляді кришталевої скульптури, яка повторює кожну частинку флакона. Вміст капсули, вражає своєю красою та плавністю форм. Це суміш пачулі, троянд, лічі, малини, білого мускусу, жасмину, лілії та фрезії, автором якої є Тьєррі Вассер (Thierry Wasser) - відомий парфумер.

Clive Christian Imperial Majesty - ці парфуми знаходяться на другому місці. Їхня ціна - 215 000 $. Існує всього десять флаконів об'ємом 507 мл.

pic

У вартість парфуму, також, входить і його доставка на автомобілі "Bentley". Clive Christian Imperial Majesty - це дивовижна суміш понад 200 рідкісних компонентів, зокрема, таїтянської ванілі та індійського сандалу.

На першій позиції парфуми DKNY Golden Delicious. Їхня ціна дорівнює 1 000 000 $. Причина настільки рекордно високої ціни - у вартості флакона.

pic

Ці парфуми в звичайному флаконі коштують близько 40-50$. Їх створила компанія Donna Karan і ювелір Мартін Кац. Флакон виконаний у формі яблука з жовтого і білого золота, він прикрашений трьома тисячами дорогоцінних каменів з Бразилії, Австралії, ПАР і Шрі-Ланки. Діаманти, турмалін, рубіни і сапфіри створюють силуети Манхеттена. На це творіння було витрачено півтори тисячі годин. Найдорожчі парфуми у світі упаковані в дорогоцінний флакон. Відомо, що після продажу даного флакона парфумів, весь прибуток буде спрямовано на боротьбу з голодом.