Свято купальника "Пляжний бум" від Першого місцевого відбулося на славу. Дійство проводилося на Басовому куті. На пляжі зібралось багато людей які виявили бажання відпочити разом з Рівне 1. Які подарунки та сюрпризи від Першого місцевого отримали учасники свята - далі у сюжеті.

Насиченим, веселим та запальним запам`ятається рівнянам свято купальника Пляжний Бум від Першого місцевого. Оскільки подібне свято відбувалось вперше, для людей це було в новинку, але при цьому вони брали активну участь. Учасниця свята Надія розповідає: від свята в захваті, адже була можливість отримати безліч подарунків.

На сайті рівне1.тв до свята купальника проводили фотоконкурс "Шалений купальник". Переможницю оголосили прямо на Басовому Куті. Нею стала Віра Миронюк, розповідає: про фотоконкурс дізналась випадково.

Ведучий та один із організаторів дійства Павло Дем"янчук стверджує: в подальшому будуть проводити ще більш грандіозні та цікавіші заходи.

По завершенню свята, люди танцювали під музику від діджеїв, фотографувалися з учасниками заходу та насолоджувалися заходом сонця разом з Рівне 1.