Наприкінці наступного тижня в українському Парламенті можуть проголосувати за вибори на Донбасі. Принаймні відповідний законопроект вже внесений і таку інформацію повідомив ряд засобів масової інформації.

14 липня може стати доленосною датою як для Верховної ради, так і для всього українського народу. Адже саме тоді, як пишуть засоби масової інформації, у Парламенті мають винести на голосування проект змін до Конституції України, згідно яких на окупованих російськими терористичними військами територіях Донбасу зможуть відбутися вибори.

Маріян Года нагадує, що у 2014-му році народні депутати вже прийняли закон про особливий статус окремих територій Донецької та Луганської областей. При чому голосували народні обранці за зачиненими дверима.

Маріян Года наголошує на тому, що як тільки депутати проголосують за зміни до Конституції - це де-факто означатиме капітуляцію України перед Росією. Адже терористичні війська фактично залишаться на окупованій території, а фінансувати відбудову зруйнованих об'єктів та платити зарплати і пенсії будуть вже з українського бюджету. Тому депутат Рівне ради звертається до народних обранців від Рівне нщини не підтримувати цей законопроект.

Маріян Года застерігає, як тільки будуть можливі вибори на тимчасово окупованих територіях, то Верховна рада України поповниться депутатами, які будуть вигідні Кремлю.

Окрім того, за словами депутата міської ради, фракція "Самопоміч" у Рівному збиратиме підписи людей для того, аби не допустити прийняття змін до Конституції.