(*Не всі ми знаємо, що від числа дня народження залежить не лише характер, а й здоров'я людини. Що ж означає народитися 7 липня?*)

Число 7 є особливим не лише у липні, а в кожному місяці.

Люди, які народилися 7 липня відрізняються філософським мисленням, схильні до наук,інтелектуали і в міру прагматичні. І найголовніше, вони завжди прагнуть миру і спокою. Вони дуже талановиті та відважні, проте є і недоліки - їм може бути притаманне марнославство, зазадрість та лінь. Якщо ж позбутися цих негативних якостей, то Ви будете лідерами у багатьох своїх починаннях.

Народжені 7 числа особливо не намагаються заробити гроші, але мають їх завдяки своєму розуму і винахідливості.Також вони володіють чудовою інтуїцією.

pic 7 липня народилися такі знамениті люди як співачка Жанна Агузарова,модельєр П'єр Карден, британський музикант Рінго Старр.

pic

pic

Також 7 липня День Ангела відзначають Антон, Іван та Ольга. Ангел Хранитель цього дня наділяє людей, народжених під його заступництвом твердими моральними цінностями, відповідальністю та почуттям справедливості та власної гідності.