Сергій Стрілець вдома. Ветерану АТО, колишньому підполковнику ЗСУ змінили міру запобіжного заходу та відпустили під заставу. Нагадаємо, останні півроку Сергій Стрілець провів в СІЗО на Луганщині. Його підозрювали та звинувачували у побитті та зникненні сина луганського «комуніста» та відомого бізнесмена Володимира Куницького. Про героя, що пройшов Ілловайський котел, захищав Батьківщину, втім раптом став непотрібний своїй державі Перший місцевий вже неодноразово розповідав. Більше про справу та плани Сергія - далі.

Півроку за гратами. Саме стільки часу ветеран АТО, розжалуваний до рядового колишній підполковник ЗСУ Сергій Стрілець провів у СІЗО на Луганщині. Його підозрювали та звинувачували у побитті та зникненні сина луганського «комуніста» та відомого бізнесмена Володимира Куницького. Втім, Сергій не здавався, ані коли його фактично викрали працівники Луганського райвідділлу міліції, ані коли перебував у слідчому ізоляторі.

7 липня на крайньому судовому засіданні Сергію зусиллями адвокатів змінили міру запобіжного заходу та випустили під заставу. Нині Стрілець про багато аспектів останнього півроку у Луганському СІЗО ще не готовий говорити, переконує адміністрація не вчиняла на нього тиск, лиш зазначає за цей час суттєво погіршилось здоров'я.

Вже 5 день Сергій у Рівному. Однак, на цьому боротьба не завершена.

Справа не закрита, попереду ще судові засідання, наступне - 27 липня. Однак, Сергій не втрачає можливості вже подякувати усім, хто його підтримував та допомагав.

Нині Стрілець хоч і налаштований оптимістично, втім планів на далеке майбутнє не будує. Перше що хоче зробити обстежитись та пройти курс лікування.