Медичні питання, проблема безпритульних собак та обмеження режимів роботи закладів харчування. Основні теми, які розглядали члени Рівненського виконкому на засіданні. Якщо раніше обмежували роботу поодиноких розважальних закладів, то зараз навпаки - продовжують. Цього разу - заклади харчування.

Швидко зате з користю. Без довгих дискусій, всього за одну годину члени Рівне нського міськвиконкому розглянули аж 12 питань. Розпочали із найголовнішого - медичної теми. Показник смертності людей, які мають проблеми з серцево-судинною системою значно зменшився.

Говорили і про високу вартість діагностики. Під час дискусії втрутився начальник державної архітектурно-будівельної інспекції Ігор Мічуда. Поскаржився - на території медичного закладу його покусала собака. Наголосив на тому, що не всі знаю як діяти у такій ситуації.

Така ситуація по всьому місту. Безпритульних собак спеціальна служба відловлює, стерилізує та назад відпускає, звідки взяли. Тож як боротися з цією проблемою - не знають. А далі держслужбовці взялися за продовження режимів роботи закладів харчування.

Тож тепер цей заклад продовжить свою роботу до 24 години. А от кафе-бару "Амстердам" не надали дозволу. Оскільки заклад розміщений у житловому будинку. Та й скарг від охоронних органів чимало.

В результаті заклад працюватиме за старим графіком - до 22 години.