З початку року відбулось 2 засідання міської комісії з питань погашення заборгованості по заробітній платі, де заслухано 23 керівники.

У результаті вони погасили заборгованість з виплати заробітної плати (по 12 підприємствах така заборгованість погашена частково). До бюджету надійшло 458 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.

З початку цього року із 101 підприємства, які запросили на робочу групу, керівники 88 підприємств погасили заборгованість. До бюджету при цьому надійшло 201 тис. грн. податку на доходи фізосіб.

Також з початку року відбулось 15 засідань міської комісії з питань виплати заробітної плати не менше від мінімального розміру, на яких заслухано 298 керівників підприємств, на яких найманим працівникам нараховувалась заробітна плата менше від мінімального розміру.

Як наслідок, 280 суб’єктів господарювання зобов’язались виплачувати зарплату не меншу від мінімальної. До бюджету додатково надійшло 201,1 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.

В ДПІ у м.Рівному за 6 місяців поточного року відбулось 25 засідань робочої групи з питань виплати заробітної плати у розмірі менше мінімального, на яких було заслухано 495 керівників підприємств. З них 420 підприємств сплатили працівникам належну заробітну плату, внаслідок чого до бюджету додатково надійшло 202 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.